top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de kwaliteit controleren?

Wij bieden al onze klanten een gratis testbestand aan zodat zij zeker zijn dat ze een correcte lijst kopen. Ook geeft dit jou als klant een goed beeld over wat je kan verwachten.​​

Hoe verkrijgen jullie leads?

Ons team is erg actief bezig met dagelijks nieuwe leads te scrapen door middel van erg goede scraping tools en het afzoeken van het internet.

​​

Wanneer wordt de lijst opgestuurd?

Dit hangt af van de grootte van het bestand. Bij een kleinere afname bezorgen wij het bestand binnen de 24u. Bij een grotere afname kan dit enkele werkdagen duren.

Wat is de bounce rate?

De bounce rate bij onze lijsten ligt gemiddeld tussen 0.2% en 4%. We zorgen ervoor dat alle leads die wij aanbieden telkens up-to-date zijn!

Hoelang duurt een aanvraag? (Testbestand)

Bij een aanvraag voor een testbestand zorgen wij ervoor dat deze binnen de 24u is afgeleverd.

​​

Hoe doeltreffend is jullie
e-mailmarketing?

Onze klanten behalen na een periode van 3 maanden een gemiddelde ROI van 60:1 uit onze campagnes. Consistency is the key!

B2B leads

Wij leveren de beste gesegmenteerde e-maillijsten op maat. Vraag vandaag nog een gratis testbestand aan om onze kwaliteit zelf te ervaren.

B2C leads

Ben jij als B2C bedrijf opzoek naar nieuwe leads? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vraag vandaag nog een gratis testbestand aan om onze kwaliteit zelf te ervaren.

E-mailmarketing

Laat ons jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau brengen. Wij bieden onze klanten de kans om je e-mailmarketing aan ons over te laten. En te mailen naar onze lijsten!

bottom of page