top of page

E-mailmarketing op maat

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij beschikken wereldwijd over meer dan 250 miljoen professionele e-mailadressen, die wij inzetten om uw e-mailcampagnes te runnen. Dagelijks breiden wij onze databestanden zodat we over de meest up-to-date data beschikken.

 

Wij zorgen ook voor wekelijkse verificaties van al onze leads zodat de bounce rate nagenoeg 0% blijft. Voor de opstart is het erg belangrijk dat wij een call doen met u om te begrijpen wat uw bedrijf doet en welke resultaten jullie willen behalen.

De startup van uw e-mailmarketing

Opstart van e-mailcampagnes

Perfect ingestelde DNS records
Matig ingestelde DNS records

De opwarm periode

Nadat de domeinen en mailboxen op de correcte manier zijn ingesteld volgt er een opwarm periode van 2-4 weken. Dit houdt in dat deze mailboxen in een pool terecht komen met andere mailboxen die vervolgens dagelijks e-mails naar elkaar doorsturen, links openen, antwoorden sturen enzovoort. 

Dit resulteert in een erg gezonde en goede sender's reputation die van essentieel belang is bij het verzenden van cold e-mails. Ook zorgt deze methode ervoor dat je domein niet geblacklist wordt.

Allereerst bespreken wij met u hoeveel nieuwe leads uw bedrijf maandelijks wilt benaderen. Op basis van dat aantal gaan wij aan de slag met de nieuwste en meest doeltreffende methoden om dit samen te bereiken.

Wij maken het nodige aantal domeinen en mailboxen aan om vervolgens de meest correcte DNS records in te stellen. Meer dan 95% van de bedrijven gaat hier al de mist in, wat resulteert in een slechte sender's reputation, wat leidt tot een lage conversie.

E-mail warm uo periode

Start van e-mailcampagnes

Start van uw e-mailcampagnes

Wij gaan maandelijks aan de slag met het verzenden van het door jouw gewenste aantal cold e-mails. Op basis van het totale aantal bepalen onze experts hoeveel e-mails er dagelijks worden uitgezonden en hoe vaak de desbetreffende contactpersonen gecontacteerd worden op maandbasis.

Wij geven al onze klanten een wekelijks rapport over alle statistieken i.v.m. de campagnes die wij voeren.

Hieruit kunnen onze klanten opmaken wat de conversie is en hoe doeltreffend wij ons werk uitvoeren. Onze klanten kunnen ook kiezen om maandelijks nieuwe leads te benaderen, of het gekozen aantal te veranderen.

Spreek met een expert

Boek vandaag nog een call met een van onze experts als je vragen hebt over de opstart van een succesvol traject om jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau te brengen door middel van onze onverslaanbare e-maillijsten.

We bespreken met u stap voor stap hoe wij te werk gaan en maken samen de offerte op!

Boek een call met ons

B2B leads

Wij leveren de beste gesegmenteerde e-maillijsten op maat. Vraag vandaag nog een gratis testbestand aan om onze kwaliteit zelf te ervaren.

B2C leads

Ben jij als B2C bedrijf opzoek naar nieuwe leads? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vraag vandaag nog een gratis testbestand aan om onze kwaliteit zelf te ervaren.

E-mailmarketing

Laat ons jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau brengen. Wij bieden onze klanten de kans om je e-mailmarketing aan ons over te laten. En te mailen naar onze lijsten!

bottom of page